Arkitekt Johan Bergström er en arkitektvirksomhed som arbejder indenfor nybyggeri og restaurering med boliger som kerneområde. Målet er god og robuste arkitektur som kan indgå naturligt i sin kontekst, på lang og kort sigt. Virksomheden har erfaring med alle projektfaser inklusive tilsyn på byggepladsen og kan rådgive om producenter, leverandører og øvrig ekspertise. Arkitekt Johan Bergström er tilknyttet Realdanias kampagne Underværker, som giver støtte og rådgivning til iværksættere indenfor forskellige områder.

Johan Bergström er uddannet arkitekt ved ETH i Zürich og Kunstakademiets Arkitektskole KADK i København. Jeg har arbejdet med projekter i flere forskellige lande og har et godt kendskab til regler og lovgivning i Danmark og Sverige. Jeg har en efteruddannelse indenfor bæredygtigt byggeri hos Green Building Council Denmark, og er generelt optaget af et optimere ressourcer i alle dele af et projekt, både i skitse- og projekteringsprocessen og med hensyn til drift og levetid i dialog med bygherre.

Virksomhedens dogme er at opfindsomhed og dialog fører til spændende arkitektur, og en effektiv projekterings- og udførelsesfase. Andre veje til holdbar og overkommelig æstetik er ualmindelige kombinationer af almindelige materialer, og en udfordring af den gængse norm. 

Johan Bergström har modtaget støtte fra blandt andet Statens Kunstfond - Danish Arts Foundation, og arbejdet som underviser ved KADK i København, og som tutor ved Oxford Brooks University.


Cvr/VAT-nr: 29890730

       


Arkitekt Johan Bergström
Vermlandsgade 75
DK-2300 Kopenhagen
+45 27467100
info@johanbergstrom.eu